The beat of your city!

0 %
RADIO ROMAN FM
The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM

WhatsApp 0786 796 100

De miercuri, masca e obligatorie și în spațiile deschise

3 August 2020

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț a decis astăzi că purtarea măștii de protecție devine obligatorie și în spațiile aglomerate din aer liber, pentru toate persoanele cu vârsta mai mare de cinci ani.

„Începând cu data de 05 august 2020, orele 06:00, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber, şi anume: a) pieţe, târguri/oboare (cu caracter periodic sau permanent); b) la oficierea oricărui tip de eveniment; c) muzee şi alte obiective turistice; d) lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice”, este decizia CJSU Neamț.

Excepțiile se aplică doar pentru persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută. În plus, nu se impune purtarea măștii în parc, în ștrand, pe stradă sau alte zone de agrement. În ce privește programul teraselor nu s-a luat nicio decizie de limitare, deci terasele de alimentație publică pot rămâne deschise și după ora 23.

Posted in ȘtiriTags:
RFM © 2024
❤️ The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM