The beat of your city!

0 %
RADIO ROMAN FM
The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM

WhatsApp 0786 796 100

Ce filme poți vedea în zilele următoare la cinema drive-in

17 June 2020

 

Începând de astăzi, timp de trei luni, poți merge la cinema drive-in, la Roman Value Centre. Dacă vrei să te bucuri de proiecțiile de film, trebuie să știi câteva lucruri importante:
accesul este gratuit, dar se realizează numai pe bază de înscriere, pe site-ul organizatorului, în secțiunea „Cinema”, cu un click pe filmul pe care dorești să-l vezi, apoi cu un click pe „înscriere autoturism” sau pe „înscriere tribună”. În primul caz, va trebui să completezi apoi un formular cu numele și prenumele tău, o adresă de mail, un număr de telefon și numărul de înmatriculare al autoturismului în care te vei afla. Pentru acces în tribună, vei completa un formular care conține aceleași date (cu excepția numărului de înmatriculare al autoturismului). Înscrierile se fac cu cel mult 48 de ore înaintea difuzării filmului. Locurile se acordă în ordinea înscrierii, nu preferențial. Vei primi biletele în format electronic, pe e-mailul notat în formularul de înscriere.
– pentru proiecția de astăzi, 17 iunie (filmul „Avengers: Endgame”) nu mai sunt locuri, dar poți rezerva locuri pentru proiecția de joi, 18 iunie, ora 21:30 – filmul „Aquaman”.


sunetul filmelor va fi transmis pe o frecvență FM, deci pentru a le auzi din mașină trebuie să îți setezi radioul pe frecvența respectivă, iar pentru a le auzi din tribune trebuie să ai un telefon mobil care are aplicația de FM Radio în meniu, sau un aparat de radio FM. Ține cont de faptul că aplicația de FM Radio de pe telefonul tău mobil funcționează corect doar dacă ai căști cu fir și cu mufă jack. Multe dintre telefoanele mobile actuale NU au funcția de FM Radio.
Update: organizatorii au amplasat boxe audio în zona tribunei, deci telefoanele cu aplicație de radio FM nu mai sunt necesare.

– în următoarele zile vor avea loc proiecții ale filmelor: „Joker”,„Furios și iute: Hobbs & Shaw” și „Fără zgomot! (A Quiet Place)”
– pe site-ul organizatorului, în categoria „Cinema”, găsești meniurile de la KFC și BonCafe. Poți face comenzi până la ora 22 la KFC, respectiv comenzi până la ora 23 de la Boncafe. Comenzile îți vor fi livrate în zona de drive-in.
– Accesul în zona de eveniment se face exclusiv în intervalul 19.30 – 21.00. Filmele vor începe la ora 21.30. Nu uita să ai biletele pregătite pe telefon la intrare!
Vizionare plăcută!

Posted in ȘtiriTags:
RFM © 2024
❤️ The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM