Știri

S-a terminat cu „răscolitul” prin gunoaie

0

Ca urmare a ediției din acest an a campaniei de bugetare participativă susținută de administrația locală, un proiect privind achiziționarea și montarea a zece platforme supraterane pentru depozitarea deșeurilor a fost declarat câștigător. Patru astfel de platforme pentru deșeurile menajere erau deja montate din primăvara acestui an, iar restul de zece platforme au fost amplasate acum în mai multe zone ale orașului.

„Noile platforme sunt foarte bune deoarece am văzut deja că ele nu mai permit să se umble în interior, să se facă mizerie în jur, iar deșeurile se pot colecta selectiv și ajung nealterate la stația de sortare, protejând mediul și crescând gradul de colectare al municipiului. Vom continua să investim în achiziționarea de astfel de platforme, pentru ca întreg orașul să beneficieze de platforme moderne de colectare a deșeurilor. În plus, din bugetul local, fiecare platformă de deșeuri modernizată va fi monitorizată prin intermediul unor camere de supraveghere”, a declarat primarul Lucian Micu.

Noile platforme pentru deșeuri menajere sunt montate în următoarele zone: strada Bradului bloc 3 -lângă Piața Mare, strada Smirodava blocul 30 – lângă creșa Smirodava, strada Bogdan Dragoș – lângă dispensar, strada Veronica Micle – lângă Medirom, Aleea Liliacului – lângă complexul comercial, strada Dumbrava Roșie – la ieșirea spre bulevardul Roman-Mușat, strada Dumitru Mărtinaș – cămin Caremil, strada Dr. Felix –-în spatele complexului comercial, strada Anton Pann – zona Dispensar și strada Victor Hugo – zona stadionului „Moldova”. Valoarea bugetului propus pentru proiectul selecţionat este de 200.000 de lei, inclusiv TVA.

S-ar putea să te intereseze

comentarii

Comments are closed.

Mai multe din categoria Știri