The beat of your city!

0 %
RADIO ROMAN FM
The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM

WhatsApp 0786 796 100

Luni, „Clubul de comunicare” se deschide la Biblioteca Municipală

13 November 2019

Luni, 18 noiembrie, de la ora 15, Biblioteca Municipală din Roman găzduiește deschiderea „Clubului de comunicare” înființat de trainerul Răzvan Drăgușanu.

„Dacă simți ca îți tremură vocea când vrei să spui ceva în fața altor persoane, dacă ai nevoie de o structură care să te ajute în prezentările tale, dacă vrei să capeți mai multă încredere în tine, dacă vrei să afli cum poți comunica mai eficient, dacă vrei să afli ce face diferența între un comunicator bun și un comunicator slab – indiferent dacă e sau nu pe o scenă, dacă îți transpiră palmele când ești la examen sau dacă simți un gol în stomac de fiecare dată când trebuie să iei cuvântul, atunci vino la Clubul de Comunicare, unde te așteaptă prieteni, un cadru sigur și o atmosferă cu o energie extraordinară. Ai alături un grup de tineri care au venit cu aceleași temeri și care, acum, pot ține un discurs în public, fără probleme”, este invitația lansată de Răzvan Drăgușanu.

Participarea este gratuită, în limita locurilor rămase disponibile. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0756 408 772.

Posted in ȘtiriTags:
RFM © 2024
❤️ The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM