The beat of your city!

0 %
RADIO ROMAN FM
The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM

WhatsApp 0786 796 100

Încă o seară cu proiecții de filme la Roman

30 November 2019

Sâmbătă, 7 decembrie, la Roman are loc o nouă seară dedicată proiecțiilor de filme. Începând cu ora 17, în sala de spectacole a Casei de Cultură se va desfășura proiecția filmului de animație „Aventurile lui Small Foot”.

Animația este dublată în limba română și are durata de 96 de minute. Smallfoot întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului. Întreaga acțiune eroică îi asigură o anumită faimă în cadrul tribului, chiar și o șansă cu fata visurilor sale. Dar misiunea extravagantă nu merge așa cum a fost planificată: descoperirea trimite comunitatea simplă de yeti într-o alertă și confuzie totală, devenind înspăimântată de creaturile care roiesc dincolo de satul lor înzăpezit. Va fi nevoie de o prietenie inteligentă și dificilă care să restabilească ordinea și să aducă pace între cele două lumi aparent ireconciliabile. Smallfoot este o poveste exuberantă despre prietenie, curaj și bucuria de a descoperi.

De la ora 19:30, romașcanii pot viziona filmul „Yesterday”, o comedie romantică despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții tale.

Prețul unui bilet pentru fiecare proiecție este de 15 lei, iar biletele se găsesc la casa de bilete și la secretariatul Casei de Cultură. Biletele sunt cu loc.
Informații suplimentare și rezervări: 0765.750.733

Posted in ȘtiriTags:
RFM © 2024
❤️ The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM