The beat of your city!

0 %
RADIO ROMAN FM
The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM

WhatsApp 0786 796 100

Romanul va fi “vandalizat frumos” in weekend

20 June 2019

Sâmbătă și duminică, Romanul reunește artiști grafferi și murali, practicanți de sporturi urbane, dar și trupe locale, în cadrul celei de-a doua ediții a „RomanArt Street Festival”. Evenimentul unește arta stradală – văzută adesea ca o formă de vandalism – cu frumosul.

Vor fi două zile în care vom încerca să înfrumusețăm strada Mihai Eminescu prin artă murală și graffiti. Evenimentul include workshop-uri ale pictorilor și artiștilor plastici locali, iar printre invitați se vor număra artiști grafferi și murali din București, Bacău, Piatra Neamț, Iași și Roman, precum BIDUK, SOWK, ROPE și SERO. O zonă expo va fi amenajată în incinta Colegiului Tehnic «Miron Costin», iar sâmbătă seara, de la ora 19, va avea loc și un concert susținut de trupele «The Part Timers» și «Roots» din Roman, respectiv «Parchet în Flăcări» din Piatra Neamț” a detaliat Matei Bolea, organizator al evenimentului.

RomanArt Street Festival începe sâmbătă de la ora 14 și duminică de la ora 15. Cei care doresc să susțină artiștii stradali și tinerii implicați în aceste forme de artă sunt invitați să contacteze oricând organizatorii evenimentului: https://www.facebook.com/events/402935173884688/

Posted in ȘtiriTags:
RFM © 2024
❤️ The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM