The beat of your city!

0 %
RADIO ROMAN FM
The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM

WhatsApp 0786 796 100

Roman FM, confirmat în topul preferințelor romașcanilor

13 June 2019

Postul de radio Roman FM se află în topul preferințelor romașcanilor, la foarte mică distanță față de liderul național de audiență Kiss FM și la mare distanță față de toate celelalte posturi de radio care se recepționează în zona municipiului Roman. Acesta este rezultatul unui sondaj de audiență realizat online, la începutul lunii iunie 2019, la care au răspuns peste o mie de persoane cu vârste cuprinse între 15 și 50 de ani, locuitori ai municipiului Roman și ale localităților din apropiere, situate în raza de acoperire a postului Roman FM.
33% dintre cei care au răspuns sondajului au indicat Roman FM drept postul lor de radio favorit, iar 34% din voturi au fost obținute de Kiss FM. Locul al treilea a fost ocupat de Radio ZU, cu 16% din voturile romașcanilor, acesta fiind urmat de Magic FM și Europa FM (fiecare cu câte 5%) și de Pro FM (2%). Cei mai mulți dintre romașcanii care au răspuns sondajului au menționat că preferă postul de radio Roman FM pentru calitatea, varietatea și noutatea muzicii difuzate, pentru știrile locale și pentru raportul decent dintre cantitatea de reclame și cantitatea de muzică difuzată. La capitolul „minusuri” a fost menționată în special acoperirea în anumite localități arondate Romanului a postului de radio local, comparativ cu alte posturi de radio de mare putere.

Roman FM mulțumește tuturor ascultătorilor fideli, care au remarcat că o echipă de mici dimensiuni, dar cu mare dragoste de radio, reușește să vă ofere zilnic cele mai importante informații, dar și cea mai nouă muzică – inclusă într-un playlist variat, a cărui automatizare nu permite repetarea melodiilor la intervale orare scurte. Roman FM mulțumește și partenerilor locali, regionali și naționali care au avut încredere în acest post de radio în cei trei ani de existență a sa și promite că va rămâne întotdeauna un partener serios și capabil pentru promovarea afacerilor acestora.

Echipa Roman FM vă asigură că pe frecvența 106.6 și pe site-ul romanfm.ro veți auzi întotdeauna în premieră cele mai noi melodii și viitoarele hituri din heavy-rotation-ul posturilor de radio naționale, alături de informațiile care vă sunt cu adevărat utile. Ne puteți contacta oricând, telefonic sau prin WhatsApp, la numărul 0786 796 100, pentru: solicitări de includere în playlist a unor melodii, dedicații, intervenții în direct la radio, parteneriate de promovare sau, de ce nu, pentru orice discuție ca între prieteni.

Posted in ȘtiriTags:
RFM © 2024
❤️ The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM