Știri

Radio Roman FM te trimite gratuit la party, în ajun de Crăciun

0

Dacă îți dorești să dansezi la o petrecere cu muzica ultimilor 30 de ani, dacă ți-e dor să auzi la volum maxim hituri precum „Pump It Up” (Danzel), „Lasă-mă papa la mare” (Andre), „Everybody” (DJ Bobo) sau „9 PM Till I Come” (ATB), atunci Radio Roman FM te trimite la distracție!

Un nou concept de petrecere – „Revolution” – are loc marți, 24 decembrie, la Casa Veche, iar Radio Roman FM îți oferă șansa de a obține gratuit invitații pentru câte două persoane la această petrecere.

Tot ce trebuie să faci este să fii pe frecvența noastră – 94,2 MHz – joi, 19 decembrie, între orele 7 și 10 dimineața. Și, atunci când se dă „semnalul”, să suni în direct la radio, la numărul de telefon 0786 796 100, iar Vasi te va ghida pe drumul către distracție.

Practic, un apel în direct în matinalul de la Radio Roman FM îți aduce un Ajun de Crăciun cu distracție, amintiri plăcute alături de prieteni și muzică bună. Rămâi pe frecvența 94,2 MHz, pentru că surprizele dedicate ascultătorilor fideli ai Roman FM continuă!

Detalii despre eveniment găsești – aici

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Știri