The beat of your city!

0 %
RADIO ROMAN FM
The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM

WhatsApp 0786 796 100

KULT Fest 2020: Grasu XXL, Argatu, Guess Who și Vama vin la Roman

16 December 2019

Pe 10, 11 și 12 iulie 2020 va avea loc la Roman a cincea ediție a KULT Fest, pe stadionul Moldova. Opt dintre cele mai iubite nume din muzica actuală au fost confirmate de organizatori astăzi ca făcând parte din lineup-ul festivalului: Vama, Vița de vie, Taxi, Șuie Paparude, Grasu XXL, Guess Who, Argatu’ și Moș Martin.

KULT Fest 2020, organizat sub sloganul #KultivamDistractia, va aduce la Roman și alți artiști, care urmează să fie confirmați. „Atmosfera de festival va fi completată cu numeroase atracții, jocuri de lumini, plimbări cu balonul cu aer cald, jocuri supradimensionate, activități pentru copii”, au precizat organizatorii.

Prețul unui abonament de 3 zile, pentru o persoană, este de 100 de lei, până în martie 2020. Copiii cu vârsta sub 7 ani și persoanele cu dizabilități vor beneficia de intrare gratuită. Sunt disponibile și abonamente VIP la prețul de 250 lei, preț valabil până în martie 2020. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani și care vor beneficia de acces VIP, parcare dedicată, VIP lounge&bar și de experiențe unice alături de artiști.

Ca și la ediția precedentă a KULT Fest, postul de radio Roman FM va oferi, alături de organizatori, invitații gratuite pentru toate cele trei zile ale festivalului către ascultătorii fideli ai frecvenței 94.2 MHz. Fii pe fază în luna ianuarie pe Roman FM!

Posted in ȘtiriTags:
RFM © 2024
❤️ The beat of your city!

--:--
--:--
  • cover
    ROMAN FM